www.izgrevat.com izgrev Beinsa Duno Петър Дънов izgrevat Bialo Bratstvo pee sviri uchi zivee Vergilii Krastev Беинса Дуно Изгревът Бяло Братство пее свири учи живее Вергилий Кръстев Petar Danov спомени история изгревът
ИЗГРЕВЪТ
НА БЯЛОТО БРАТСТВО
ПЕЕ И СВИРИ
УЧИ И ЖИВЕЕ
Любовта дава живот
Мъдростта знание
Истината свобода
Беинса Дуно
17.XI.1923, София
Търсене:

Информация

Copyright © www.izgrevat.com
All Rights Reserved.
Created by 123.bg

НОТНО ИЗДАНИЕ "Музика и песни от времето на Школата на Учителя Петър Дънов"

  

  Радваме се да съобщим, че излезе нотното издание "Музика и песни от времето на Школата на Учителя Петър Дънов" с аранжименти на д-р Филип Стоицев – резултат на 12-годишния труд на екип, работил с музикалния му архив. Архивът беше предоставен от д-р Вергилий Кръстев и Благовест Жеков.

     Въведените архивни материали с аранжиментите са в 2 книги с партитури и щимове, като към комплекта има и звукозаписи на 14 подбрани оркестрови изпълнения, които можете да слушате тук или да свалите целия диск оттук. Комплектът съдържа и 2 книги с анализ на архивните документи, коментари и азбучни показалци на песните в книги 1 и 3.

     Изданието е в две версии – книжен вариант (номерирано библиофилско издание в 100 екземпляра) и в електронна версия. И двата варианта се разпространяват безплатно. Книжната версия получават лица и организации по предварително определен списък. Електронната – можете да свалите и ползвате от нашата страница.